Woodart by Roel
Voor elke gelegenheid een geschikt houten bord!!

Wie ben ik?

Mijn naam is Roel Hendriks en van jongs af aan ben ik in de weer met potloden en kwasten. Zonder er echt bij stil te staan kwamen er op jonge leeftijd al heel wat creaties uit mijn vingers. Zo herinnerde laatst een goede vriend mij er aan hoe ik tijdens zijn jeugdige "DJ carrière" zorgde voor de mooie tekeningen op zijn gebrande CD hoesjes.

In een voor mij moeilijke periode kwam de passie om te tekenen en schilderen opeens sterker terug dan ooit. Ik merkte dat het mij de afleiding en vooral de rust bracht die ik erg nodig had. Daarnaast waren de reacties van de mensen om me heen erg motiverend om vooral hiermee door te gaan. 

Ik haal mijn inspiratie uit allerlei verschillende stijlen. Boheemse en hippie patronen gebruik ik graag als inspiratiebron voor mijn borden en wegwijzers in de zomer. In de winter maak ik veel borden in kerstthema maar ook het steeds populairdere Halloween is een leuk thema om borden voor te maken.

Toen ik besloot om met mijn borden en wegwijzers op een plaatselijke markt te gaan staan was ik verrast en vereerd door de geweldige reacties die ik kreeg. Vooral de vragen "waar kan ik jouw producten bekijken?" en "heb je ook een website?" hebben mij ertoe gezet om deze website te maken. 

Iedereen die mijn website bezoekt wil ik veel plezier wensen met het bekijken van mijn houten borden en wegwijzers. 

Roel